Parvekkeet ja terassit

Katepal Oy:n kehittämät uudet itseliimautuvat tuotteet Parveke Aluskermi (TL2) ja Parveke Pintakermi (TL2) sopivat erinomaisesti omatoimisen rakentajan käyttöön. Kermiyhdistelmää käyttäen pystyy tekemään VE80-käyttöluokan vedeneristyksen ilman tulitöitä. Pintakermin päälle voidaan asentaa esim. puuritilät tai terassilaudoituksen alusrakenne.

Itseliimautuvia Parvekekermejä käytetään parvekkeilla ja terasseilla, joissa on ulkopuolinen vedenpoisto. Alustana voi olla betoni- tai puualusta (esim. raakaponttilaudoitus tai havuvaneri). Betonialustaan levitetään tartuntasivelynä bitumiliuos K-80 (primer) ennen kermien asennusta.

Parveke-eristys voidaan tehdä myös perinteisesti hitsattavilla tai liimattavilla TL2-luokan kumibitumikermeillä (K-MS + K-PS), jolloin tekijällä pitää olla voimassaoleva Katto- ja vedeneristysalan tulityökortti sekä tulityölupa kyseiseen kohteeseen. Suosittelemme vedeneristyksen tekemiseen kuumatekniikkaa, jos vedenpoisto parvekkeelta tapahtuu kattokaivon kautta eikä vesi pääse poistumaan parvekkeen reunan yli.


•    Parveke aluskermit
•    Parveke pintakermit
•    Parvekekermit-asennus (PDF)
•    Parvekkeen vedeneristys/kuumatekniikka (PDF)