Miksi Katepal?

FUNCTIONAL BEAUTY FROM FINLAND

Suunnittelumme lähtökohtana on kaunis ja ankara pohjoinen luonto. Poimimme värikarttaan sävyt, jotka sointuvat ympäristöön kaikkina vuodenaikoina. Määrittelimme laattojen tekniset ominaisuudet niin, että katto kestää ja toimii turvallisesti säässä kuin säässä. Kun valitset Katepal-katon, sinun ei tarvitse tinkiä mistään.

Vaihteleva ilmasto on rikkautemme. Saamme nauttia paukkupakkasista, kesähelteistä ja syysmyrskyistä. Ja bitumikatto saa näyttää parhaat puolensa.

Käytämme kaikissa katteissamme SBS-kumibitumia, joka kestää kaksi kertaa pidempään kuin tavallinen bitumikate. Se ei säiky pohjoisen äärimmäisiä säätiloja. Materiaali joustaa suomalaisen sitkeänä, vaikka hellepäivänä katto voi hohtaa 80-asteisena ja pakkasöinä jäähtyä -35 asteeseen.

Bitumikatto asennetaan aina kunnon alustalle, joka eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä, ja toimii kosteusteknisesti oikein. Levy- tai umpilaudoitettu alusta on lisäksi tukeva ja turvallinen jo asennusvaiheessa.

Talvella lumi pysyy turvallisesti katolla katteiden karhean pinnan ansiosta, eikä putoile omia aikojaan pihalla kulkijoiden tai istutusten päälle. Edes erillisiä lumiesteitä ei tarvitse viritellä. Sateen rummutus ei häiritse pahimmallakaan ukkosmyräkällä ja vesi juoksee kiltisti sinne minne pitääkin.

Kyllä tällaiselle katolle uskaltaa 15 vuoden takuun antaa.

Kunnioitamme maisemaa myös koteja rakentaessamme. Bitumikatto ikääntyy kauniisti, eikä sen pinta kuoriudu, ruostu tai haalistu.

Bitumikaton kivisirotepinta on vuosien varrella todettu näihin maisemiin parhaiten sopivaksi. Sekin tiedetään, että kauneus säilyy, eikä pinta ryppyile tai ruostu. Katon huoltaminen on yksinkertaista. Maisemallisten seikkojen lisäksi huomioimme luonnon muussakin toiminnassamme.

Katepal on suomalainen yritys, ja tuotteemme ovat avainlipputuotteita.

Tallensimme pohjoisen luonnon värit kattomateriaaleihin. Saat käyttöösi markkinoiden monipuolisimman värikartan ja neljä erilaista laattamallia.

Nyt voit valita taloosi katon, joka antaa sille vahvan suojan ja viimeistellyn ulkoasun. Suomalaisesta luonnosta poimitut värit ovat kotonaan niin kaupungin katukuvassa kuin maalaismaisemassakin.

Olemme rakentajakansaa. Siksi on mukavaa, että löytyy helposti työstettävä kotimainen kattomateriaali, jonka suorastaan haluaa asentaa itse.

Katepal-laattakaton osaat asentaa itse, sillä tuotteemme on suunniteltu omatoimista rakentajaa ajatellen. Bitumilaattakatto on kevyt ja helppo työstää myös kylmissä olosuhteissa. Et tarvitse erikoistyökaluja ja laatta taipuu mainiosti monimuotoisillekin katoille.

Apunasi ovat seikkaperäiset asennusohjeet, mutta jos kysyttävää tulee, voit aina soittaa tai meilata  Katepalin tekniseen tukeen. Tai voithan teettää koko projektin ammattilaisilla. Siinä tapauksessa apunasi ovat Katepal Kattajat –ketjun luotettavat urakoitsijat. Heidän yhteystietonsa löydät täältä.